Compare Listings

Nordic Home är din fastighetsförmedlare med fokus på den spanska Medelhavskusten. Vi har arbetat inom fastighetsbranschen i många år med såväl försäljning, fastighetsbesiktning och byggnation. Detta gör att vi kan hjälpa er på bästa sätt vare sig ni söker ett nybyggt eller ett begagnat objekt eller om det är en tomt för att bygge en villa efter egen design.

Vi erbjuder en gedigen eftermarknadsservice där vi ”håller dig i handen” ända tills du är helt nöjd. Detta innebär att vi inte bara säljer dig en fastighet utan även kommer att se till att inköpsprocessen blir så tydlig som möjligt genom att ange alla kostnader, skatter och juridiska uppgifter så att din dröm på enklast möjliga sätt kan bli verklighet. Vi är specialister på spanska fastigheter, vilket innebär att du kan känna dig trygg i förvissningen om att du får bästa möjliga hjälp.

Många av våra kunder kommer till oss efter att ha blivit personligt rekommenderade av släktningar eller arbetskollegor som köpt av oss tidigare. Dessa kunder njuter idag av det lugna livet i solen och berättar gärna för alla hur fantastiskt det är här vi det blåa Medelhavet.

Oavsett om du letar efter en lönsam investeringsmöjlighet, ett pensionärsliv i solen eller ”bara” ett härligt semesterboende i solen har du kommit till rätt ställe. Nordic Home har de expertkunskaper och den lokalkännedom som behövs för att hjälpa dig fatta rätt beslut.

Kundtillfredsställelse är Nordic Homes motto.