Compare Listings

Lasse & Anna-Lena övertog sin lägenhet i Mil Palmeras september 2020

Lasse & Anna-Lena

”Att köpa bostad i Spanien är stort och kan kännas väldigt skrämmande för det är många beslut som ska fattas. Men från dag ett när vi fick kontakt med Niclas på Nordic Home Spain kände vi att vi var i goda händer. Kan inget annat än att på varmaste sätt rekommendera dom för deras engagemang och hjälp med allt såsom ordna N.I.E nummer, bank, jurist (som behövs för att äga en bostad i Spanien).

Vi valde en nyproducerad bostad och allt har gått smärtfritt och allt som vi beställde stämde tack vare att dom fanns på plats för vår räkning.

Nu är ett års väntan över och vi har vår bostad.

Ett superstort tack för all hjälp, ni är bara bäst👍”

Lasse & Anna-Lena

Giggi & Johannes övertog sin lägenhet i Playa Flamenca i augusti 2020

Det hann nästan att bli tre års aktivt letande efter den perfekta sommarbostaden, vilket är en svår utmaning. Utbudet är stort och det är lätt att drunkna i sina egna frågor, alla mäklare och sajter som finns.

Sommaren 2020 hörde vi talas om Nordic Home Spain och där hittade vi det vi drömde om, den perfekta bostaden för oss. Känslorna var många när vi bestämde oss för att ta kontakt med Rune Sandstad på Nordic Homes men direkt efter första kontakt kände vi ett stort förtroende för Rune

Affären gick väldigt snabbt och smidigt, vi kände oss väldigt trygga under hela köpet.

Rune var med oss under hela processen, hos notarie och i mötet med säljaren och advokater. Även efter att köpet var klart har de funnits för oss på ett sätt som vi är så tacksamma för.

Tusen tack för all hjälp. Vi är så nöjda med Nordic Home Spain!

You make dreams come true.

Johannes & Giggi